Sæt strøm til nybyggerdrømmen på Fyn

Tjek Miltons inspirationshuse i på Fyn Et besøg giver et godt fundament til dit nybyggeri og hjælper dig til at vælge den planløsning og den indretning der passer din familie bedst.

Bestil en eksklusiv fremvisning - Book online

Skal du i gang med at udforme og indrette dit eget Milton hus? Begynd processen med et besøg i Miltons udstillingshuse på Fyn, hvor vi har samlet eksempler på noget af alt det bedste, som nybyggeri kan byde på.

Kom forbi og fyld idébanken op med inspiration til flotte kombinationer af materialer både udvendigt og indvendigt eller praktiske og kreative planløsninger, der kan få din og familiens hverdag til at gå op i en højere enhed.

Har du ikke allerede bestilt Miltons nybyggermagasin ’Ét hjem’, er det også et godt sted at begynde. Måske falder du over en særlig indretningsløsning, som du gerne vil ud at opleve i et inspirationshus i virkeligheden?

Du kan også læse om andre nybyggerfamiliers erfaring med designprocessen, fx Simon og Katrine fra Odense der gik grundigt til værks.

Udstillingshuse i Odense og Middelfart

Miltons udstillingshuse på Fyn ligger attraktivt placeret nær Odense og Middelfart.

Husene er forskellige i arkitektur, indretning og materialer, så du kan med fordel besøge mere end ét. Det kan være en stor hjælp, når du skal udforme og indrette dit eget nye hus.

Uanset hvor langt du er i nybyggerprocessen, er et besøg i inspirationshusene godt givet ud i forhold til at vælge de løsninger, der skal danne ramme om din og familiens hverdag mange år ud i fremtiden.

Vi står klar til at tage godt imod dig.


Kender du magasinet designet til nybyggere?

Magasinet Ét hjem/ By Milton byder på masser af nye plantegninger, inspirationsbilleder, tips og nyttig viden. Mød Caroline og Reece fra tv-programmet Nybyggerne og se deres bud på et Milton-hus, læs om ansvarligt nybyggeri med DGNB, og mød familien der med solceller på taget er næsten selvforsynende - og meget mere.

Bestil i dag. Vi pakker og sender magasinet til dig med det samme – gratis.

Bestil dit gratis eksemplar her

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Trustpilot