Besøg et
Milton inspirationshus

I weekenden åbner inspirationshusene dørene til Åbent Hus - og du er inviteret.
Se adresser og åbningstider under husene.

Se videoen

Find inspiration til nybyg nær dig

Milton Huse har altid et stort og varieret udbud af inspirationshuse på Sjælland, Fyn og i Jylland. For dig som kommende nybygger betyder det, at der altid er et Åbent hus og en invitation til en 1:1-fremvisning i nærheden af, hvor du bor. Men også i den anden ende af landet, hvis du og din familie skal flytte til en anden landsdel og ønsker at opleve et Milton inspirationshus i lokale omgivelser.

Praktisk info om kort-markeringen

Miltons inspirationshuse bliver nogle gange bygget i så nye udstykninger, at Google Maps endnu ikke har registreret de nye vejnavne. Derfor kan du opleve, at kort-markeringen af et inspirationshus er placeret ude på en mark, hvor det ser ud som om, det er uden tilkørselsforhold. Milton Huse kan dog forsikre om, at der både er tilkørselsveje og skiltning, når du kommer frem til destinationen.

Vi glæder os til at invitere dig indenfor.

Bestil magasin

Inspirationshuse

Milton Huse har udstillingshuse i hele landet. Her er masser af inspiration at hente, og inden de endelige beslutninger om byggeriet træffes, kan det være en god idé at se og opleve forskellige løsninger på egen hånd i et af Miltons inspirationshuse.

Find inspiration til nybyg nær dig

Vi har udstillingshuse tilgængelige over hele Danmark, så du og din familie nemt kan besøge et hus i nærheden af, hvor I bor, eller i en anden landsdel hvis I skal flytte længere væk og ønsker at opleve et inspirationshus i lokale omgivelser.

Målet er at skabe de bedste rammer for familielivet derhjemme. Det er derfor en god idé at lægge vejen forbi et udstillingshus, inden du og din familie beslutter jer for, hvordan drømmehuset skal se ud, når det står færdigt – udvendigt såvel som indvendigt.

Måske ønsker du at besøge mere end ét udstillingshus for at kunne sammenligne forskellige hustyper, materialer og planløsninger.

Besøg et udstillingshus og lad dig inspirere

Her på siden finder du et stort udvalg af inspirationshuse, hvor du bl.a. kan opleve flere slags planløsninger, materialevalg, køkkener og badeværelser. Du får fordelen ved at kunne gå rundt i huset på egen hånd og dermed få en god fornemmelse for, hvad der fungerer bedst for dig og din familie i forhold til ruminddeling og den plads og funktionalitet, I har brug for.

Hos Milton Huse kalder vi udstillingshusene for inspirationshuse, da det netop er det, de skal. Husene skal inspirere dig og din familie til at træffe de rigtige valg omkring lige netop jeres nye personlige Milton hus ved at gå i og omkring huset og opleve, teste, mærke og se de forskellige muligheder

Du kan også se tilpasningsmuligheder for carportindretning, valg af mursten, tagtype og meget andet. En tur i et inspirationshus kan med fordel kombineres med et besøg i et af Milton Huses showrooms, hvor det er muligt at se nærmere på udvalget af materialer.

Kig indenfor til åbent hus

I oversigten med udstillingshuse fremgår det, hvornår Milton Huse inviterer til Åbent Hus. Som udgangspunkt er der åbne døre et par timer hver søndag, så du ikke behøver at bekymre dig om at tage fri fra arbejde.

Nogle af inspirationshusene kan besøges efter aftale. Find kontaktoplysningerne for det hus, du ønsker at se, og book en aftale med en byggerådgiver. Sammen kigger I på huset og mulighederne.

Det er vigtigt, at du og familien føler jer trygge i jeres valg af hus og indretning. Det kan derfor være en stor hjælp at træde over dørtærsklen til et udstillingshus og få en førstehåndsfornemmelse for, hvad der skal til, for at I kan få jeres helt personlige drømmehus.

Der vil være kyndige byggerådgivere fra Milton Huse til stede, som kan svare på alle spørgsmål om huset og individuelle tilpasningsmuligheder.

Vi glæder os til at byde dig og din familie indenfor og hjælpe jer med at få det allerbedste udgangspunkt for resten af byggeprocessen.

Skulle du forelske dig i et af udstillingshusene, når du og familien besøger det, kan I se her, om huset er til salg. 

Inspiration

Lys og luft i husets leverum

Indret stuen med alt det, du holder af

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot