Begynd nybyggerrejsen i et inspirationshus

I weekenden åbner inspirationshusene dørene til Åbent Hus - og du er inviteret.
Se adresser og åbningstider under husene.

Se videoen

Uanset hvilket nybyggerstadie, du befinder dig på, er det turen værd at besøge et inspirationshus.

Det er både en spændende og givende oplevelse, der ofte sætter en masse overvejelser i gang om, hvordan dit eget drømmehus ser ud.

Én ting er at se indretningsmulighederne på billeder. Noget andet er at komme ud i virkeligheden og opleve rumfornemmelsen i forskellige typer af huse på egen krop. Er et køkken-alrum på 35 kvm. stort nok til en fest med hele familien? Hvor mange indbyggede skabe får I brug for? Skal gulvet beklædes med sildebensparket eller klinker?

I Miltons udstillingshuse kan du gå rundt på egen hånd og få en fornemmelse af, hvad der vil fungere for lige præcis dig og din familie i forhold til plads, funktionalitet og materialer. Måske falder du over en smart løsning, du ikke vidste, du drømte om?

 

Inspirationshuse i hele landet

Milton Huse har et stort og varieret udbud af udstillingshuse på Sjælland, Fyn og i Jylland. Derfor er der sjældent langt, hvis du som kommende nybygger skal ud at samle inspiration til eksempelvis indretning af badeværelse, bryggers, entre – eller selve husets arkitektur.

Vi slår dørene op til Åbent hus hver søndag eller efter aftale. Her kan du altid møde en stedkendt byggerådgiver, der kan svare på alle spørgsmål om huset og give dig gode råd om nybyggeri med på vejen. Du kan også få tips og tricks til, hvad du skal være opmærksom på som nybygger i dit lokalområde, og hvor du skal begynde.

 

Få et overblik over inspirationshuse i nærheden af dig ved at klikke på landsdelene herunder.

Få inspiration til dit eget drømmehus

Er du til gårdhavehuse, store vinduespartier og en overdækket terrasse? Eller noget helt andet? Den bedste måde at finde ud af det på, er ved at opleve tingene på egen krop i Miltons inspirationshuse. Derfor anbefaler vi også altid, at du besøger flere inspirationshuse.

Her kan du opleve gennemtænkte planløsninger med blik for det moderne familieliv og se eksempler på funktionel indretning af køkken-alrum, stue og bryggers. Du kan også finde inspiration til dit eget valg af facadebeklædning eller mærke, hvilken forskel akustikpaneler og ovenlysvinduer kan gøre for oplevelsen af et rum. Alle muligheder er åbne.

Vi kalder udstillingshusene for inspirationshuse, fordi det netop er det, de skal – inspirere dig til at træffe de optimale valg i dit eget Milton hus.

Det samme gælder Milton Huses gratis nybyggermagasin ’Ét hjem’, der er fyldt med inspiration, tendenser, nybyggerhistorier, plantegninger og spændende interviews. Bestil magasinet og kombiner det med et besøg i ét eller flere inspirationshuse – så er du rigtig godt klædt på til din nybyggerrejse.

Kom indenfor til Åbent hus

Miltons udstillingshuse holder åbent hus hver søndag eller efter aftale. Find kontaktoplysningerne under det hus, du ønsker at besøge og book en aftale med byggerådgiveren. Til Åbent hus finder du altid en professionel byggerådgiver med lokalt kendskab, som kan svare på spørgsmål om huset og hjælpe dig godt i gang med dit nybyggeri.

Du er altid velkommen til at kontakte en af Miltons byggerådgivere for en 1:1-fremvisning. Vi guider dig også gerne, hvis du leder efter et inspirationshus med bestemte indretningsløsninger eller tilvalg.

Vi glæder os til at byde dig og din familie indenfor.

Inspiration

Lys og luft i husets leverum

Indret stuen med alt det, du holder af

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

   
Har du nyeste magasin designet til nybyggere?

I Ét hjem/ By Milton får du, ud over et væld af nye plantegninger og billeder af huse, også tips og nyttig viden. Glæd dig til at få Milton Huses guide til køb af byggegrund. Få de kendte nybyggere fra TV - Lise og Michaels bud på en 200 kvm stor plantegning med rum til fællesskab og kreativitet. Tag med, når vi besøger Søren Vester i Thise og få skønne råd til etablering af haven. Det er også i denne udgave af magasinet, at Trendforsker Rikke Skytte fortæller, hvad vi vil bruge de mange kvadratmeter til i fremtiden.

Bestil i dag. Vi pakker og sender magasinet til dig med det samme – gratis.

Bestil dit gratis eksemplar her

Trustpilot