Inspirationshuse på Fyn

Tjek Miltons inspirationshuse i på Fyn Et besøg giver et godt fundament til dit nybyggeri og hjælper dig til at vælge den planløsning og den indretning der passer din familie bedst.

Bestil en eksklusiv fremvisning - Book online

Kom til Fyn og oplev et Milton inspirationshus

I de forskellige udstillingshuse på Fyn er der sørget for, at du ved selvsyn kan opleve de mange lækre detaljer og indretningsmuligheder, som du kan plukke – og lade dig inspirere af, når du skal bygge nyt med Milton Huse.

Med idéer herfra kan du selv mikse og matche indvendige og udvendige materialer. Du kan tænke praktiske og kreative ruminddelinger, der passer til lige netop dit og familiens behov for plads og funktionalitet i hjemmet.

Besøg udstillingshuse i Odense

På Fyn kan du komme til åbent hus i vores udstillingshuse ved Odense. Disse inspirationshuse varierer i hustype og indretning, og du kan derfor med fordel vælge at lægge vejen forbi mere end ét.

Blandt de helt store overvejelser ved et husbyggeri er blandt andet husets planløsning. I de forskellige udstillingshuse på Fyn kan du indhente idéer til alt fra husets hjerte køkken/alrummet, til badeværelse og indretning af kontor, børne- og forældreafdeling.

Uanset hvor langt du er i beslutningsprocessen, kan et besøg i inspirationshusene hjælpe dig godt på vej til de bedste løsninger, der skaber et hjem for dig og din familie mange år ud i fremtiden.

Vi glæder os til at se dig i et af vores udstillingshuse på Fyn!

Er du mere til personlig byggerådgivning i showroomet i Odense? Book et gratis og uforpligtende møde - så er du igang. 

 

Inspiration

Lys og luft i husets leverum

Indret stuen med alt det, du holder af

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot