Sæt strøm til nybyggerdrømmen på Fyn

Tjek Miltons inspirationshuse i på Fyn Et besøg giver et godt fundament til dit nybyggeri og hjælper dig til at vælge den planløsning og den indretning der passer din familie bedst.

Bestil en eksklusiv fremvisning - Book online

Skal du i gang med at udforme og indrette dit eget Milton hus? Begynd processen med et besøg i Miltons udstillingshuse på Fyn, hvor vi har samlet eksempler på noget af alt det bedste, som nybyggeri kan byde på.

Kom forbi og fyld idébanken op med inspiration til flotte kombinationer af materialer både udvendigt og indvendigt eller praktiske og kreative planløsninger, der kan få din og familiens hverdag til at gå op i en højere enhed.

Har du ikke allerede bestilt Miltons nybyggermagasin ’Ét hjem’, er det også et godt sted at begynde. Måske falder du over en særlig indretningsløsning, som du gerne vil ud at opleve i et inspirationshus i virkeligheden?

Du kan også læse om andre nybyggerfamiliers erfaring med designprocessen, fx Simon og Katrine fra Odense der gik grundigt til værks.

Udstillingshuse i Odense og Middelfart

Miltons udstillingshuse på Fyn ligger attraktivt placeret nær Odense og Middelfart.

Husene er forskellige i arkitektur, indretning og materialer, så du kan med fordel besøge mere end ét. Det kan være en stor hjælp, når du skal udforme og indrette dit eget nye hus.

Uanset hvor langt du er i nybyggerprocessen, er et besøg i inspirationshusene godt givet ud i forhold til at vælge de løsninger, der skal danne ramme om din og familiens hverdag mange år ud i fremtiden.

Vi står klar til at tage godt imod dig.

   
Har du nyeste magasin designet til nybyggere?

I Ét hjem/ By Milton får du, ud over et væld af nye plantegninger og billeder af huse, også tips og nyttig viden. Glæd dig til at få Milton Huses guide til køb af byggegrund. Få de kendte nybyggere fra TV - Lise og Michaels bud på en 200 kvm stor plantegning med rum til fællesskab og kreativitet. Tag med, når vi besøger Søren Vester i Thise og få skønne råd til etablering af haven. Det er også i denne udgave af magasinet, at Trendforsker Rikke Skytte fortæller, hvad vi vil bruge de mange kvadratmeter til i fremtiden.

Bestil i dag. Vi pakker og sender magasinet til dig med det samme – gratis.

Bestil dit gratis eksemplar her

Inspiration

Lys og luft i husets leverum

Indret stuen med alt det, du holder af

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Trustpilot