Inspirationshuse i Østjylland

Tjek Miltons inspirationshuse i Østjylland. Et besøg giver et godt fundament til dit nybyggeri og hjælper dig til at vælge den planløsning og den indretning der passer din familie bedst.

Bestil en eksklusiv fremvisning - Book online

Kommende inspirationshuse i Østjylland

 

Ingefærbakken 10, 8930 Randers NØ - Åbner i efteråret 2022

Fejring Enge 14, 8722 Hedensted - Åbner i efteråret 2022

* Tekst og information følger 

 

Besøg et Milton inspirationshus

Et udstillingshus fra Milton Huse skal inspirere, mere end det skal være til udstilling. Derfor opfordrer vi dig til at besøge flere huse, så du og din familie kan opleve, føle og mærke de forskellige løsninger.

På et besøg i et inspirationshus vil du opleve indretningsmuligheder og lækre materialer, både indvendigt såvel som udvendigt, som kan indgå i overvejelserne til dit fremtidige hjem, inden husbyggeriet starter.

Udstillingshuse i Randers, Hinnerup og Horsens

Milton Huse har udstillingshuse i både Randers, Hinnerup og Horsens-området, så der er gode muligheder for, at du kan finde et hus til inspiration i nærheden af dig.

Der kommer løbende nye udstillingshuse til, så hold øje med nye huse i Østjylland her på siden eller på facebook.

De østjyske udstillingshuse er indrettet med indbydende lysindfald, køkken/alrum med plads til hele familien samt planløsninger, hvor der er tænkt på både børn og voksne.

Mulighederne er mange og ved at mikse forskellige stilarter fra de forskellige udstillingshuse, kan du finde frem til de tilpasningsløsninger, som er helt rigtige for dig og din familie.

Vi glæder os til at byde dig indenfor i Østjylland.

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Inspiration

Lys og luft i husets leverum

Indret stuen med alt det, du holder af

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Trustpilot