Besøg Miltons inspirationshuse i Østjylland

Tjek Miltons inspirationshuse i Østjylland. Et besøg giver et godt fundament til dit nybyggeri og hjælper dig til at vælge den planløsning og den indretning der passer din familie bedst.

Bestil en eksklusiv fremvisning - Book online

Milton Huse har lige nu åbne huse nær Horsens, Aarhus og Randers for dig, som drømmer om at bygge nyt. Her kan du opleve eksempler på alt fra moderne højloftet funkis til praktisk indretning af bryggers og funktionelle planløsninger, der tager hensyn til både børn og voksne.

Vi opfordrer altid kommende nybyggere til at besøge flere udstillingshuse, så du og din familie kan opleve, mærke og fornemme de forskellige løsninger med egne sanser. 

Inden besøget i ét af Miltons inspirationshuse i Østjylland, kan du samle idéer hjemmefra med Milton Huses nybyggermagasin ’Ét hjem’, der er fyldt med gode råd, inspiration og interviews med andre nybyggere.

Kom til åbent hus i Østjylland

Vi opfører løbende nye udstillingshuse i og omkring de store byer i Østjylland med eksempler på de seneste byggetendenser og indretningsløsninger. Hold dig opdateret om kommende inspirationshuse i det østjyske her på siden, så du altid ved, hvor du kan finde inspiration til dit nybyggeri.

Tag ud, notér, hvad du kan lide, og tænk det ind i dit eget nybyggeri. Det er en af de bedste måder at finde ud af, hvad der er rigtigt for dig og din familie. Til åbent hus kan du altid finde en byggerådgiver fra den lokale afdeling af Milton Huse, som kan svare på alle de spørgsmål, der måtte opstå. De kan også lede dig på vej, hvis du er på udkig efter et hus med bestemte karakteristika, og dele nyttig viden omkring nybyggeri i Østjylland.

Så pak bilen, og tag familien med på inspirationstur i det østjyske. Vi glæder os til at tage imod dig.

Kommende inspirationshuse i Østjylland

Lille Dalby Højen 17, 8722 Hedensted - Åbner i december 2022

Hørretvænget 2, 8320 Mårslet - Åbner i december 2022

Hørretvænget 4, 8320 Mårslet - Åbner i december 2022

* Tekst og information følger 

 

   
Har du nyeste magasin designet til nybyggere?

I Ét hjem/ By Milton får du, ud over et væld af nye plantegninger og billeder af huse, også tips og nyttig viden. Glæd dig til at få Milton Huses guide til køb af byggegrund. Få de kendte nybyggere fra TV - Lise og Michaels bud på en 200 kvm stor plantegning med rum til fællesskab og kreativitet. Tag med, når vi besøger Søren Vester i Thise og få skønne råd til etablering af haven. Det er også i denne udgave af magasinet, at Trendforsker Rikke Skytte fortæller, hvad vi vil bruge de mange kvadratmeter til i fremtiden.

Bestil i dag. Vi pakker og sender magasinet til dig med det samme – gratis.

Bestil dit gratis eksemplar her

Inspiration

Lys og luft i husets leverum

Indret stuen med alt det, du holder af

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Trustpilot